fredag 4 januari 2013

Gott Nytt År 2013!!
önskas alla Spinning-vänner.

Spinningtoppen har haft årsmöte...i bastun på Friskis och Svettis. Det konstaterades då att kvalitén på spinningpassen tycks sjunka. De blir kortare och används alltmer som en slags uppvärmning till det egentliga träningspasset som kan vara typ Pilates eller att lyfta skrot.  Att man kan gå igenom i princip hela kroppen på en spinningcykel tycks vara bortglömt. Det finns alltså mycket spinningledarna kan utveckla för att ha chansen att bli nominerad och erövra första platsen på Spinningtoppen.

2012 Kan man konstatera var Spinningledaren Christos (Friskis & Svettis i Askim) år. Om vi kunde valde vi i första hand hans pass eftersom man hade kul och kände en gemensamhet i gruppen även om man inte kände övriga deltagare. Men han missar många muskelgrupper som han skulle kunna ha med samt att musiken kunde vara mer trallvänlig så att man kan nynna med. Mot slutet av 2012 upptäckte vi Rebecka på Träningsverket i Sisjön. Bättre musik och ett varierat program. Kanske en oslipad diamant. Spinningtoppen kommer att följa hennes utveckling under 2013.

Nominera gärna ett pass på ditt träningsställe. Det ger gratis reklam via bloggens läsare, vilket kan ge fler medlemmar till just ditt träningsställe som i sin tur innebär att ekonomin förbättras och att passen kan utvidgas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar