måndag 11 februari 2013Vi loggar in oss, snabbar på stegen, genom spärren, väskan fastnar…jäklar, av med skorna upp på hyllan rundar hörnet…det är mörkt i spinningsalen men vi öppnar dörren och krockar med två andra som också är på väg till sina favoritcyklar, markerar, vänder oss om och ser fler som krockar i dörröppningen när de försöker komma in samtidigt…våra blickar möts och vi ler i samförstånd. Sedan går vi lugnt och sansat och byter om för att i god tid vara på plats innan passet börjar. När han kommer är de flesta på plats…Christos fanclub är samlad! Vi vill inte missa en minut av showen. Om spinningtoppen förut klagade på att det var för lite trallvänliga låtar så är det åtgärdat. Nu är det allsång som gäller. Sång och sång vi skriker väl mest. Trampar och vrålar och…har skitkul!!

Det är ett spinning-puls pass. Delar av spinningtoppen är 10 år yngre idag, i alla fall enligt pulsklockan. Kanonbra morot (efter 50) att ställa in pulsklockan på en ålder som ligger betydligt yngre än vad man är och så försöka hålla den pulsen. Visst går det att använda cykeln på fler sätt än sitt, 2:an och 3:an. Men det gör inget. Hastighet och tyngd varieras och är synkat med musiken och vi är dyng-svett när vi tillslut kliver av cyklarna.

Christos rules!!!

Men, vi har fått in en nominering. En Marcus Larsson i Stenungsund. Han skall visst vara något extra…men hur ska Spinningtoppen kunna ta sig dit…till 07:00 en fredagsmorgon. Kanske stupar det på det men vi är sannerligen nyfikna och ska försöka skicka dit en delegation. Vi är också nyfikan på Actic i Göteborg. Någon som kan tipsa om ett jysst spinningpass där.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar